Beyazgül 4 İlçenin Kongresi Yapılacak

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ilçe başkanlarını tanıttı Beyazgül hafta sonu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz

Beyazgül 4 İlçenin Kongresi Yapılacak
Secmen
Video için play'e tıklayın

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Beyazgül, Halfeti’de Av. Canan Onur Sayar’ı, Hilvan’da Mustafa Cıldır’ı, Birecik’te, Mehmet Özbakan’ı yeni ilçe başkanı olarak basın mensuplarına tanıttı.

Beyazgül, eski başkanlara da teşekkür etti. Bugüne kadar görevlerini başarı ile sürdüren başkanlara teşekkür eden Beyazgül ‘’Hepsi başarılı ilçe başkanlarımızdı. Dürüstlükleri ve çalışkanlıklarıyla bulundukları göreve önemli katkılar sağladılar’’ dedi.

Beyazgül, " "Canan Onur Seyyar Halfeti İlçe Başkanı, Mehmet Özbakan Birecik İlçe Başkanı, Mustafa Cıdır Hilvan İlçe Başkanı ve Naif Bülbül Suruç İlçe Başkanı olarak göreve devam edecek. Bu kardeşlerimizden ümitliyiz. Bir çok adayımız, aday adayımız müracaat etti. En iyisi biziz, en iyisi bunlar demiyoruz. Biliyoruz ki bu işin en iyisini bulmak çok mümkün değil. Belki de en iyilerini kaçırabiliyoruz. Bu iş teknik bir çalışma, bir kısmet nasip sonucu ortaya çıkıyor. Bu arkadaşlardan ümitliyiz. Heyecanları, hedefleri büyük olan başkanlarımız. Hepsine başarılar diliyorum, ayrıca Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım belediye başkanlığı adaylığı için görevinden istifa etti. bu sebepten dolayı Viranşehir için başvuruların cuma günü saat 17.00'ye kadar kadar devam edecek" dedi.

Başkan Beyazgül, Harran, Akçakale, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinin kongrelerinin Cuma-Cumartesi yapılacağını açıkladı. Cevdet Yılmaz’ın kongrelere katılmak için Şanlıurfa’ya geleceğini ifade eden Beyazgül ‘’Bu hafta sonu dört ilçemizin kongrelerini gerçekleştireceğiz.’’ Dedi.

11 Eyl 2017 - 17:41 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.