BELSAN’ı Cumhurbaşkanlığına şikayet etti

Şanlıurfa'da ikamet eden 80 yaşındaki Mehmet Akça BELSAN'da yaşanan bazı sorunlara dayanamayarak belediye önünde basın açıklamasında bulunup

BELSAN’ı Cumhurbaşkanlığına şikayet etti
Remzi
Video için play'e tıklayın

65 yaş üstü ücretsiz otobüs kartını aldığı BELSAN’ dan şikayetçi olan 80 Yaşındaki Mehmet Akça, yetkililere çağrıda bulunarak 90 binişlik kartların düzeltilmesini ve uzatılmasını istedi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önüne gelerek şikayetini dile getiren Mehmet Akça; “ 65 yaş kart vermişler 90 sefer binmem lazımmış. 20 günde kartımı kapattılar binemiyorum şuan, benim 65 yaş her zaman binmem lazım bakanlar kurulu kararı var. Urfa’nın belediyesi buna bir kural koymuş, 90 seferden başka binmeyeceksin. Karaköprü’de oturuyorum hastaneye gidiyorum, hastayım günde dört sefer beş sefer hastaneye gidiyor geliyorum. 90 sefer sonra ne olacak? Ambulans mı çağırayım yoksa özel arabamı tutayım hastaneye gideyim. Yetkililerle hiç kimseyle görüşmedim, yalnız toplama merkezine gittim sordum sen 90 seferi binmişin bir daha binemezsin. Bir ay bekleyeceksin ondan sonra bineceksin dediler. Onun için bende şikâyette bulunuyorum, Sayın Valime de şikayette de bulunuyorum, Cumhurbaşkanında, Başbakanda, İçişler bakanında, şikayete bulunmuşum. Üç sefer dört sefer gidiyorum çarşıya, taziyeye gidiyorum. Karaköprü’de oturuyorum ben, Bir otobüsle gitmiyorum, şoförlerle münakaşaya giriyorum. Kartın bitmiş yenile her zaman şoförlerle muhatap olmuyorum. Ben rahatsızım bende kalpte var, tansiyon var bu benim hakkımdır ücretsiz binmek. İstanbul’da kimlik gösteriyorum geçiyorum Urfa’da kimlik geçmiyor kart alacaksın kartı’ da 15 gün 20 gün kullandığın zaman bir daha binemeyeceksin aybaşı gelince bineceksin” diyerek sitemde bulunup Vali Tuna’dan yardım istedi.

23 Oca 2017 - 15:19 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.