Belediyeden kadınlara seminer

Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek ve Gençlik Merkezindeki Kadınlara ‘'Aile içi İletişimi ‘'güçlendirmeye yönelik bir seminer

Belediyeden kadınlara seminer
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek ve Gençlik Merkezindeki Kadınlara ‘’Aile içi İletişimi ‘’güçlendirmeye yönelik bir seminer verildi.

Hayati Harrani Kadın Destek ve Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere 115 kişi katıldı. Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürlüğünden gelen Psikolog Aysel Polatsoy Aile içi iletişimin bireylerin birbirlerini anlamada çok önemli olduğunu söyledi.

Psikolog Aysel Polatsoy Konuşmasında;"Dinleme becerisi evlilik ilişkisi içerisindeki en önemli iletişim becerilerinin başında gelmektedir. Eşinin kendisini içtenlikle dinlediğini bilmek, kişiye bu ilişki içerisinde eşi tarafından önemsendiği mesajını vermektedir. Sürekli eleştiren, suçlayan, ters cevaplar veren, kalp kıran birisi olmaktan kaçının. Anlayışlı ve olgun olmaya gayret edin."dedi. Kadınlar seminer sonunda merak ettikleri soruları soru cevap şeklinde Polatsoy’a sordular.

#

15 Mar 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.