Belediye Çalışanlarına Müjde!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesi altında faaliyet gösteren BELSAN A.Ş çalışanları ile toplu sözleşme yapıldı. Sözleşme ile birlikte

Belediye Çalışanlarına Müjde!
Video için play'e tıklayın

BÜYÜKŞEHİR'DE TOPLU İŞ

SÖZLEŞME

Sİ SEVİNCİ


Ulaşımda emsal gösterilecek uygulamaları ile bir çok ödüle layık görülen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Toplu taşımada sürücülere yönelik gerek eğitici, gerek ise Hoşgörü, iş sağlığı, güvenlik ve birçok alanda seminerler düzenleyen Büyükşehir belediyesi, bu alanda çığır açtı.

Bu kapsamda Toplu taşıma sürücülerinin çalışma şartlarının ve maaşlarının her alanda iyileştirilmesi adına Büyükşehir Belediyesi ve HİZMET-İŞ Sendikası arasında 939 personeli kapsayan 1.5 yıllık toplu iş sözleşmesini yapıldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "SÖZLEŞME TÜM PERSONELLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"


Gerçekleştirilen sözleşmenin tüm personele hayırlı olmasını dileyen Başkan Nihat Çiftçi, " Toplu iş sözleşmesi konusunda her iki tarafın memnuniyetini sağlayan ve işçilerimizin de memnun olacağı bir karara vardık" dedi

Şanlıurfalılara daha güzel hizmet verebilmek adına Büyükşehir Belediyesinin tüm personellerinin özverili bir şekilde çalıştığını sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan

BELSAN

A.Ş çalışanlarını ilgilendiren toplu iş sözleşmeleri hakkında Sendika yöneticileri ile aylarca yapılan görüşmeler sonucunda aldığımız kararlar neticesinde, personelin gerek ortam iyileştirilmesi gerek ise de maaşlarının iyileştirmesi ile ilgili sözleşme imzaladık. Özellikle ulaşım Büyükşehir Belediyemizin hizmetini yürüten en önemli unsurlardan biridir. Bu kapsamda personelin rahat bir ortamda çalışması ve taleplerinin karşılanması bizler için çok önemli. Toplu iş sözleşmesi konusunda her iki tarafın memnuniyetini sağlayan ve işçilerimizin de memnun olacağı bir toplu iş sözleşmesine imza attık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. 1.5 yıllık sözleşme gereğince 939 personelimiz bu toplu iş sözleşmesinden faydalanacak. Yönetim kurulunda görev alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

URMAK, "BAŞKANIMIZ HER ZAMAN İŞÇİLERİNİN YANINDA"


Desteklerinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden BELSAN A.Ş Genel Müdürü Nusret Urmak ise, " Çalışanlarımız sabahın erken saatlerinde başlayıp gece saatlerine kadar hizmet etmek ibadettir anlayışıyla emek vermektedirler. İmzaladığımız bu sözleşme için desteklerini esirgemeyen her zaman çalışanın yanında olan bize çalışma heyecanını aşılayan Büyükşehir Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi beye, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Sekreterimiz Sayın Abdülkadir Açar beye ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, çalışma arkadaşlarım adına teşekkür eder ve saygılarımı sunarım. Bu sözleşmenin çalışanlarımıza, Kurumumuza ve Hizmet İş Sendikası 2. Şube Başkanlığına hayırlı olmasını dilerim" dedi.

22 Eki 2016 - 11:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.