Belediye Başkanı İcraatlarından Bahsetti

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı İsmail Arslan 9 yıllık hizmetlerini anlattı.Arslan birçok proje ve hizmete imza attıklarını

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı İsmail Arslan 9 yıllık hizmetlerini anlattı.

Arslan, birçok proje ve hizmete imza attıklarını belirterek, “İlçede sadece 46 sokak parke taşsız kaldı. Onu da yıl içerisinde bitirmeyi planladık” dedi.

İlçenin en büyük probleminin tapu sorunu olduğunu kaydeden Arslan, tapu ile ilgili yasa değişikliğinin şart olduğunu, mevcut ev ve iş yerlerinin tapu işlemlerinin önceden arsa üzerinden değerlendirildiğini kaydederek “Ancak şimdi hem arsa hem de yapı üzerinden ücretlendirme yapıldığı için ortaya çok büyük meblağlar çıkıyor. 3 yıldır üç mahallenin tapuları bekletiliyor.”

STK’lılar adına konuşan Eczacılar Odası Başkanı Burhan Taş ve Memur-Sen Başkanı Orhan Şenlik’te belediye çalışmalarının ilçeye çok fazla katkı sunduğunu belirterek İsmail Arslan’a teşekkür ettiler.

#

13 Mar 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.