Başkan Kara: “Teröre Karşı Tek Yekün Birlikteyiz”

Demokrat Parti (DP) Şanlıurfa il 2. Başkanı Necmettin Kara Urfanatik Gazetesine yaptığı özel açıklamada Türkiye ve Şanlıurfa'nın gündemi olan

Demokrat Parti (DP) Şanlıurfa il 2. Başkanı Necmettin Kara, Urfanatik Gazetesine yaptığı özel açıklamada Türkiye ve Şanlıurfa’nın gündemi olan Barış Pınarı Harekatına destek verdiğini ve Mehmetçiğe Duada bulunduklarını söyledi.

9. Gününe girilen Barış Pınarı Harekatına Yediden Yetmişe, Yaşlısından Gencine, Çocuktan, Öğrenciye, Esnaftan, STK temsilcine destekler sürer iken bir destekte Demokrat Partisi Şanlıurfa Teşkilatından geldi. Urfanatik Gazetesine özel açıklamalarda bulunan DP Şanlıurfa 2. İl Başkanın Necmettin Kara:” DP Şanlıurfa Teşkilatı olarak Suriye’de gerçekleşen Barış Pınar Harekatını an be an takip ediyor ve Destekliyoruz” dedi.

Başkan Kara: “Demokrat Partisi Genel Başkanı v Afyon Milletvekili Gültekin Uysal Başkanımız olmak üzere Şanlıurfa İl ve İlçe Teşkilatları olarak dün olduğu gibi terörün her türlüsünü kınıyor, Mehmetçiğimizi Destekliyor ve desteklemeye de devam edeceğimizi tüm Ülkelerin bilmesini istiyoruz. Orta Doğu üzerinde oynanan kirli oyunları ile Ülkemizi ve Bayrağımızı tehdit altına almak ve girişimlerde bulunmak isteyenlere asla göz yummayacak ve Milli Beraberlik Doğrultusunda tek yürek olarak cevap vereceğiz. Bugün Birçok Ülkelerin beslediği Terör Örgütü ile canıyla bizim, Bayrağımızın ve Toprağımızın korunması için canını fedan Mehmetçiklerimize dualarımız ve gerekirse canımız ile destek verdiğimizi bilmelerini istiyorum” Diye konuştu.

BAŞKAN KARA: KÜRTLER İLE KARDEŞİZ BU OPERASYON TERÖRE YÖNELİK

Barış Pınarı Harekatının asıl amaçlarının terörle mücadele olduğunu ve bu operasyonun Kürt Kardeşlerimizle olmadığını da sözlerine ekleyen Başkan Kara, Mehmetçiklerimizin sağ salim ailelerine kavuşması temennisinde bulunarak Yaralılara Şifa, Şehitlere Allahtan Rahmet Diliyorum” Dedi.

17 Eki 2019 - 15:04 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.