Başkan Gülebak Suruç Fm'de Gündemi Değerlendirdi

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Urfanatik İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak NAR şenlikleri Kapsamında ziyaret ettiği Şanlıurfa'nın

Suruç fm 101.4 frekansından yayın yaparak 5 vakit ezan, dini programlar, siyaset, spor ve isteyin çalalım programlarıyla 2014 yılında dönemim kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin başkanlığında kurularak çok sesli yayını sürdürüyor.Suruç ilçesinden yayın yapan Suruç fm 101.4 frekansından Şanlıurfa merkez dahil bir çok ilçede dinleniyor. 40 bine yakın dinleyicisi olan Radyonun Genel Müdürü Arif Faraç Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Urfanatik İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak ile Sabah Gazetesi ve Türkiye Spor Yazarları Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım konuk etti. Faraç, ziyaretlerinden dolayı Gülebek ve Yıldırım'a teşekkür etti.

Urfanatik Gazetesinin Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinin sorun ve önerilerini haberleştirmek ve kamuoyu ile paylaşmak için ilçe temsilcilikleri açtığını ifade eden Gülebak, " Suruç FM'in yayınını keyifle dinliyoruz Gazete ve İnternet haberciliğinde Urfanatik Şanlıurfa'da birinci sıraya oturdu. Şanlıurfa'nın gündemini vatandaşlara ilk biz taşıyoruz, Amacımız tüm noktalarda halkla, belediye ve diğer kurumlar arasında köprü vazifesi yapmak" dedi.

Sabah Gazetesi ve Türkiye Spor Yazarları Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım ise, Suruç FM'in halkın sesi olduğunu ve halk iç içe ve halkın rahatlıkla ulaştığı sorunlarını aktardığı bir yayın kuruluşu olduğunu ifade ederek Şanlıurfalıların kentlerine sahip çıkması gerektiğini söyledi.

17 Eki 2018 - 10:06 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.