BAŞKAN DEMİRKOL'DAN GECE DENETİMİ

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hSTJYGw-I3E&feature=youtu.be[/embed] Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Sırrın Mahallesi'nde devam eden yol

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hSTJYGw-I3E&feature=youtu.be[/embed]

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesi'nde devam eden yol açma çalışmalarını gece saatlerinde inceledi. Yapılaşmanın olmadığı bölgelerde süren yol açma çalışmalarıyla ilgili Başkan Demirkol, "Haliliye Belediyesi'nde gece, gündüz yok. Gece de çalışıyoruz, gündüz de çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Sırrın Mahallesi Köylükent bölgesinde devam eden yol açma çalışmalarını inceledi. Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan'dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Demirkol, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak başka bölgelere geçilmesi talimatını verdi.

ŞUSKİ tarafından alt yapının tamamlandığı bölgelerde yol açma çalışmalarının devam ettiği bilgisini veren Fen İşleri Müdürü Aslan, "Alt yapısı tamamlanan yolları açıyoruz. Bu bölge yeni imara açıldı. Yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapı yeni başladığı için bizde bu bölgede çalışmalara başladık. Şuana kadar ŞUSKİ'nin alt yapıyı yapıp ta bizim yol açmadığımız bir yer yok. Bazı bölgelerde ŞUSKİ'nin başlamadığı ve aciliyet dolayısıyla bizim yol yaptığımız bölgelerde mevcut" ifadelerini kullandı.

"MESAİDE YENİ DÜZENLEMELER YAPTIK"

Ramazan Ayı dolayısıyla yol yapım çalışmaları konusunda mesaide yeni düzenlemeler yaptıklarını söyleyen Başkan Fevzi Demirkol, "İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı dolayısıyla Haliliye Belediyesi olarak mesaide yeni düzenlemeler yaptık. Bir kısım ekibimiz yatsı namazından sonra başlıyor sahura kadar, diğer ekibimiz ise sahurda başlıyor öğlene kadar devam ediyor." dedi.

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ"

"Gece gündüz demeden merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları yapıyoruz" diyen Başkan Fevzi Demirkol, yapılaşmanın olmadığı bölgelerde yol açma çalışmalarının da devam etitğini söyledi. Demirkol, şunları kaydetti:

"Bu yol çalışmalarında daha yapılaşma olmamış bölgelerde yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Sırrın Mahallesi Köylükent arkasındaki bölgede iki noktada çalışmamız devam ediyor. Aynı şekilde Devteşti Mahallemizde yeni yol açma çalışmamız devam ediyor. Ayrıca Haliliye Belediyesi olarak gece gündüz demeden bütün arkadaşlarımızla gönül birliğiyle, el birliğiyle yapmamış olduğumuz çalışmalarda kırsal mahallelerimizden Mehmetçik'te bir ekimiz yol yapımı için çalışıyor ve Dağeteği Mahallesi'nin dört mezrasını bitirdik. Şimdi Micit mezrasında çalışıyoruz. Ramazan olmasına rağmen kırsalda iki ekibimiz, kent merkezinde de üç ekibimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. Daha henüz yapılaşmaya başlanmamış olan bölgelerde de bizim yol açma çalışmamız devam ediyor. ŞUSKİ'nin su ve kanalizyonu tamamlandıktan sonra bu defa da üst yapıyı yapacağız. Bunların hepsini 2015 yılında bitirmek istiyoruz. Burada biz, belediye meclis üyelerimiz, belediye başkan yardımcılarımız ve Haliliye Belediyesi fen işleri müdürümüzle birlikte zaman zaman incelemelerde bulunuyoruz."

Ekiplerin hem dini vazifelerini yerine getirdiğini hem de çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü söyleyen Başkan Demirkol, "Kamuoyunun bilmesi gerekiyor ki, hem manevi havayı teneffüs ediyoruz hem de ekibimiz dini vazifesini yerine getiriyor. Ramazan Ayı'nın tam manasıyla idrak ediyorlar, oruçlarını tutuyorlar, ibadetlerini yapıyorlar. Çalışmanın da bir ibadet olduğunu Haliliye Belediyesi olarak anlayış olarak kabul ettiğimiz için aynı zamanda belediye çalışmaları da aksamadan devam ediyor. Haliliye Belediyesi'nde gece, gündüz yok. Gece de çalışıyoruz, gündüz de çalışıyoruz. Bayram sonrasında ise üç vardiya olarak çalışmalar devam edecek. Yapılaşmanın henüz başlamadığı bölgelerde süren yol açma çalışmaları, su ve kanalizasyon hizmetlerinin tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarıyla devam edecek" ifadelerini kullandı.

#

27 Haz 2015 - 11:50 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.