Başkan Beyazgül, Kale Eteği Yıkım Çalışmalarını İnceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği Güney kısmında devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül

Göreve gelir gelmez başlattığı seçim vaatlerinde ilk sıralarda yer alan Kale Eteği projesini başlatan Başkan Beyazgül'ün talimatlarıyla bölgedeki yapıların kamulaştırılmasının ardından yıkım çalışmaları başlatılmıştı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte bölgede devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Beyazgül, teknik heyetten bilgiler aldı.

Kısa bir süre sonra vatandaşların farklı bir Kale Eteği çevre düzenlemesi göreceklerini belirten Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa’nın sorunlarını biliyor, insanlarını tanıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ile ilgili olarak Belediye Başkanları arkadaşlarımız ile gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL: ŞANLIURFA’NIN SORUNLARINA ANINDA EL ATIYORUZ

Başkan Beyazgül, “Eyyübiye bölgesinde Başkanımız Mehmet Kuş ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eyyübiye bölgesindeki mülkiyet sorunları ile ilgili bir komisyon oluşturduk ve Ankara ile de temas halindeyiz. Kale arkasına ilişkin olarak da bugün bölgeyi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kamulaştırmanın ardından vatandaşlarımız yeni evlerine taşınmışlar bizler de kısa bir süre sonra onları ziyaret edeceğiz. Burada çalışmaları yürüten teknik arkadaşlarımızdan gerekli bilgileri aldık, gerek Eyyübiye Belediyemiz gerek tüm ilçe belediyelerimiz ve milletvekillerimiz ile koordinasyonlu bir şekilde çalışarak Şanlıurfa’nın sorunlarına anında el atıyoruz. Tabiki sorunlar çok ve her tarafa aynı anda yetişmek mümkün değil ama Şanlıurfa’nın sorunlarını biliyor, insanlarını tanıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ile ilgili olarak arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışıyor ve sonuçlandırıyoruz. İnşallah kısa bir süre sonra vatandaşlarımız farklı bir Kale Eteği çevre düzenlemesi görecekler” diye konuştu.

MEHMET KUŞ: ŞANLIURFA’MIZA ÇOK GÜZEL BİR YEŞİL ALAN KAZANDIRACAĞIZ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, “Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile seçimde Eyyübiye bölgesinde dolaşırken halkımızın ciddi bir şekilde Kale Eteğine bölgesine eleştirisi vardı. Hem bölgenin hem de turizmin kanayan yarasıydı. Zeynel Başkanımız Şanlıurfa’nın genelindeki sıkıntılı olan bölgelere duyarsız kalmayarak anında neşteri vurdu. Kale Arkası bölgesinde Büyükşehir Belediyemiz tarafından bir aydır bölgede yıkım çalışmaları sürüyor inşallah kısa bir süre sonra yıkımlarımız tamamlanarak Şanlıurfa’mıza çok güzel bir yeşil alan kazandıracağız” şeklinde konuştu.

05 Eki 2019 - 14:58 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.