Başkan Beyazgül, “Çöken Yolda Yarın Çalışmalara Başlıyoruz”

Karaköprü'de kışın yağışlar nedeniyle çatlak ve kayma olan yolda incelemelerde bulunan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül 1 Nisan'da itibaren teknik

Urfali
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü'de kışın yağışlar nedeniyle çatlak ve kayma olan yolda incelemelerde bulunan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, 1 Nisan’da itibaren teknik arkadaşlarımızla başlattığımız fizibilite çalışmaları ve ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yarın bölgede çalışmaların başlayacağını belirtti.

Kış aylarında etkili olan sağnak yağmurlar sonucunda Karaköprü İlçesi Akbayır Mahallesi Abdülkadir Badıllı bulvarındaki yolda çökmeler oluştu. Göreve geldiği günden bu güne konu ile ilgili çalışma başlatan Başkan Beyazgül, bu gün çökmelerin yaşandığı yolu inceleyerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

İncelemeler kapsamında Mahalle sakinleri ve Büyükşehir Belediyesi teknik kadrosu ile görüşen Başkan Beyazgül’e mahalle sakinleri teşekkür etti.

Bölgede Çalışmaların yarından itibaren başlayacağını belirten Başkan Beyazgül konu ile ilgili olarak açıklamada buldu.

Açıklamasında Başkan Beyazgül, “Karaköprü ikinci 35 Metrelik yolda bulunan Abdülkadir Badıllı bulvarında AK Parti İl Başkanımız ve Karaköprü Belediye Başkanımız ile birlikte incelemelerde bulunarak mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. 1 Nisan’da Mazbatamızı aldığımızdan sonra Teknik arkadaşlarımız ile çalışmalarımızı yürüttük. Kısa bir süre içirişinde bu yolun ihale sürecini başlattık. Bölgeye bu akşam itibari ile iş makinalarımız gelecek ve yarından itibaren çalışmalarımız başlayacaktır. Bu yıl yağan yağmurlar nedeniyle bir kısım kırsal yollarımızda da çökmelerden dolayı revizyon çalışmaları başlattık. Göreve gelir gelmez kollarımızı sıvayarak bu tür sorunlar için çalışmalarımızı başlattık. Vatandaşlarımız belirli bir dönem mağdur oldu ama şimdi inşallah bu mağduriyetliklerini gidereceğiz, 120 günlük bir yapım süresi var ve 120 gün sonra burası inşallah eskisinden daha güzel olacak” diye konuştu.

Öte yandan incelemelerinde Başkan Beyazgül’e AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Büyükşehir Belediyesinin teknik ekipleri eşlik etti.

07 Tem 2019 - 08:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.