Başkan Aydın, “Ailelerin bütünlüğünü sağlıyoruz”

Şanlıurfa Bardakçılar Ailesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ailelerin bütünlüğünü birliğini ve beraberliğini korumaya Aile içi yardıma

Mehmet Bardakçı
Haber albümü için resme tıklayın

2015 yılında kurularak birçok ailenin yardımına yetişen Şanlıurfa Bardakçılar Ailesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sosyal faaliyetler gerçekleştirerek ailelerin bütünlüğünü sağlıyor.
Her ailenin sorununu bire bir dinlediklerini belirten Şanlıurfa Bardakçılar Ailesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Aydın, “Şanlıurfa’da aile kavramı diğer illere göre biraz daha farklı, Şanlıurfa aile bütünlüğünü sağlayan bir kent, tabi bu yıllar önce daha güçlüydü. Yıl geçtikçe Şanlıurfa’da aile bütünlüğü zor sağlanmaya başlandı bizde bu sorunu fark edince dernek kurma ihtiyacı duyduk ailelerin bütünlüğünü sağlamak için sorunlarını onlardan bire bir dinliyorum” ifadelerini kullandı.
Aile bütünlüğünü bozan bir çok dış etmenin olduğunu vurgulayan Başkan Aydın bunların başında maddi sıkıntıların olduğunu söyledi.
Bazı ailelerin maddi durumundan dolayı dağılmalar yaşadığını aktaran Başkan Aydın, bu sıkıntıları ailelerle görüşerek çözdüklerini belirtti.

25 Oca 2017 - 10:14 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.