Başından Vurulan 45 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Gaziantep'te dün gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmanın dönüştüğü kavgada bir şahıs hayatını kaybetti. Olayla ilgili 4 şahıs

İddiaya göre, Gaziantep’in Şahinbey İlçesine bağlı Ünaldı mahallesinde boş arazide oturan 5 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu ismi belirlenemeyen bir şahıs, 45 yaşındaki evli ve 4 çocuk babası Ali Daşduran’a bir el ateş ederek başından vurdu. Olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekipleri gönderildi. 112 ekipleri yaptığı çalışmanın ardından Ali Daşduran'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardındancenaze otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Ali Daşduran'ın cenazesi Gaziantep Yeşilkent mezarlığına defin edildi. Olayın ardından kavgaya karışan 4 şahsın ise gözaltına alınarak, işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi.

Öte yandan kasap olduğu öğrenilen ve parmaklarını makineye kaptırdığı öğrenilen Ali Daşduran’dan geriye ise bir yakının düğününde türkü söylediği görüntüleri kaldı.

17 Şub 2018 - 21:36 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.