“Başbakanımıza bütün taleplerimizi aktardık”

Şanlıurfa'da düzenlenen 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına gerçekleştiren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile

Şanlıurfa’da düzenlenen 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına gerçekleştiren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile katılım gösteren tüm konuklara teşekkürler gelmeye devam ediyor.

Şanlıurfa’da ilçe belediye başkanları, işadamları, Sivil Toplum Kuruluşlarından sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de, hükümet yetkililerine teşekkür etti.

Konuşmasında AK Parti Şanlıurfa Teşkilatına, Belediye çalışanlarına, meclis üyelerine ve Şanlıurfalılara gelen konuklara göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Güvenç, “Çok Başarılı bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdik. Çok önemli ve yoğun bir programdı. 500’ün üstünde konuğumuz vardı. Şanlıurfa yüzünün akıyla bunu başardı. Tüm ilçelerimize ziyaretlerde bulunularak beklide Türkiye’de örnek bir program oldu. AK Parti 12 yıldır her ay Genişletilmiş İl Başkanlığı programı yapmaktaydı ama 99. Programı ilk kez Ankara dışında bir İlde Şanlıurfa’da yapıldı” dedi.

Şanlıurfa’ya verdiği önem için Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerini ifade eden Başkan Güvenç, Şanlıurfa’nın tanıtım anlamında çok önemli iki gün geçirdiklerini belirterek, “Ceylanpınar’dan Halfeti’ye, Siverek’ten Akçakale’ye tüm ilçelerimiz gelen misafirler tarafından gezildi. Taleplerimizin arz edilmesi bakımından çok önemliydi. Başbakanımıza ve Bakanlarımıza Şanlıurfa için bütün taleplerimizi aktarıldı” dedi.

“ŞANLIURFA BÜYÜK KAZANIMIN ELDE ETTİ”

İki gün içerisinde çok önemli toplantılar, ziyaretler ve çalıştayların gerçekleştirildiğinin altını çizen Başkan Güvenç, bu toplantılardan Şanlıurfa’nın büyük kazanımın elde ettiğine değinerek, “Ekonomiden sorumlu Bakanımız Nihat Zeybekçi Şanlıurfa’nın ekonomisini Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi odasıyla masaya yatırarak çok önemli bir toplantı düzenledi. Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş ise Suriye’den gelen misafirler hakkında gerçekleştirdiği çalıştay da hem yapılan çalışmaları değerlendirdi. Hem de yapılacak ve uygulanacak plan ve programları görüştü. Tüm Bakanlarımızın yardımcıları Şanlıurfa’daydı onlarla önemli bilgi alışverişi imkanı bulduk. Her bakımdan çok özel ve çok güzel bir toplantıyı yüzümüzün akıyla gerçekleştirdik” dedi.

Şanlıurfa’ya gelen konukların Şanlıurfa’nın güzelliklerini yeniden keşfettiklerini aktaran Başkan Güvenç, “Toplantıya gelen herkes Şanlıurfa’ya hayran kaldı. Şanlıurfa’nın güzelliklerini, büyüklüğünü ve tarihi zenginliğinin ortaya çıkmasına katkı sağladığı için Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yapılan toplantılarda Başbakanımız, bakanlarımız ve Belediye Başkanlarımızla Şanlıurfa için yapılacak projeler ve yatırımlar konuşuldu. Şanlıurfa’ya geri dönüşü muhteşem olacaktır. Yapılan toplantıların arkası gelecektir” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

#

28 Kas 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.