Başbakan 2017-2018 Öğretim Yılının Startını Urfa'dan Verecek

Başbakan Binali Yıldırım 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim açılışını yapmak üzere 18 Eylül günü Şanlıurfa'ya geliyor.

AHMET
Haber albümü için resme tıklayın

Başbakan Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki heyet ile birlikte, 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim açılışını yapmak üzere Şanlıurfa'ya geleceği öğrenildi. Başbakan Yıldırım, kentte yapımı tamamlanan okulların da açılışına katılacağı bildirildi.

Başbakanlık döneminde ilk kez Şanlıurfa'ya gelecek olan Başbakan Yıldırım'ın programı belli oldu. Başbakan'ın ilk ziyareti saat 09.30'da Şanlıurfa Valiliği'ne olacak. Ardından Başbakan Vali Abdullah Erin ve kurum amirleriyle saat 10.00'da eğitim öğretim yılının açılış programının düzenleneceği okula geçecek. Ardından Büyükşehir ve AK parti il başkanlığına ziyaret edeceği belirtildi.

14 Eyl 2017 - 11:03 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.