Başarılı öğrencilerinden İlci’ye ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Seviye Belirleme (SBS) Sınavında büyük başarı yakalayan Terzi İlk ve Ortaokul Müdürü Abdullah Çelik Öğretmenler

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Seviye Belirleme (SBS) Sınavında büyük başarı yakalayan Terzi İlk ve Ortaokul Müdürü Abdullah Çelik, Öğretmenler ve Öğrencileri makamında kabul ederek sınavdaki başarılarından dolayı kutladı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci öğrencilere başarılarının sırrını ve ileride düşündükleri meslekler ile ilgili sorular sorarak düşünce ve hedeflerini öğrendikten sonra bir konuşma yaptı. İlci konuşmasında, "Göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencilerimizi, Öğretmenlerimizi ve Okul Müdürümüzü kutluyorum. Öğrencilerimizin bu başarılarının muhakkak ki hem ilimize hem ülkemize olumlu katkıları olacaktır. Eğitimde başarı öğrencinin mutlu, huzurlu, sosyal yönden kendini geliştirmiş bireyler olarak yetiştirmeleri sayesinde gelmektedir. Bu anlamda Terzi İlk ve Ortaokulu örnek çalışmalar yaptığını söyleyebiliriz. Yıl içerisinde öğrenciler akademik eğitimlerinin yanında birçok sosyal sorumluluk projesinde de görev aldılar. Elde edilen bu başarılar bize gösteriyor ki çok yönlü öğrenciler yetiştirmek mümkün ve bizler de tüm çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. “şeklinde konuştu.

Ziyarette bir konuşma yapan Terzi İlk ve Ortaokulu Müdürü Abdullah Çelik "Sadece okulumuz için değil okulumuzun bulunduğu bölgeye yönelik güzel başarılar elde eden öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci’yi makamında ziyaret ettik. Milli Eğitim Müdürümüz yıl boyunca bizlere destek oldular ve bizleri başarılı olma yolunda daima motive ettiler. Bu anlamda Sayın Müdürümüze teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

#

09 Eyl 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.