Baş ağrısıyla gitti müşahede altına alındı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Dede Osman mahallesinde ikamet eden 51 yaşındaki inşaat işçisi Mustafa Uka baş dönmesi şikayeti ile gittiği hastanede

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Dede Osman mahallesinde ikamet eden 51 yaşındaki inşaat işçisi Mustafa Uka baş dönmesi şikayeti ile gittiği hastanede sinirdamarına iğne yapıldığı iddiasıyla müşahede altına alındı.Eyyübiye ilçesi Dede Osman mahallesinde ikamet eden 5 çocuk Babası 51 yaşındaki inşaat işçisi Mustafa Uka baş dönmesi şikayeti ile gittiği hastanede sinir damarına iğne yapıldığı iddiasıyla müşahede altına alındı.Geçimini inşaatlarda işçilik yaparak sağlayan 5 çocuk babası Mustafa Uka 18 Kasım'da baş ağrısı rahatsızlığı nedeniyle Balıklıgöl Devlet Hastanesine gitti. Hastanede kendisine ilk müdahale acil serviste yapıldı. Uka’nın iddiasına göre acil serviste sinir damarına iğne vuruldu, Bu müdahale sonucu sık sık rahatsızlandığı için hastaneye gittiğini belirten Uka, şu anda hastanede müşahede altına alınmış.Mustafa Uka," İş çıkışı eve gittim evde başım dönmeye başladı Çocuklara bir hastaneye gideyim dedim Acil servise geldim Doktor şikayetimi soru bende başım dönüyor dedi, tansiyonumu ölçü sonra ranzaya uzandım bir iğne vurulup gönderildim, tam ışıkları yetiştiğim sırada çocuklardan telefon geldi bende çocuklara yerden kalkamıyorum dedim ayakta hastaneye geldim iğneden sonra kötüleştim daha sonra sabah tekrar hastaneye geldim beni muayene eden Doktor iğne sinir damarına gitmiş beni beyin cerrahi servisine yönlendirdi. Beyin cerrahin gittim film çekildi, filimde iğne sinir damarına gelmiş denildi. Bende 16 gün boyunca hastane ev arasında ambulansla gidip geldim şuanda hastanede yatıyorum tedavim yapılıyor ben gerekli yerlere şikayette bulundum" dedi.Eşi Dünya Uka ise, "Benim eşimim başı döndü hastaneye geldi, iğne vurulduktan sonra yürüyemez hale geldi, daha önce hiç bir şeysi yoktu benim 5 çocuğum var eşimde inşaatta çalışıyor bize ondan başka bakan yok"dedi.

03 Ara 2015 - 13:12 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.