Bakır İzzetbegoviç, Hz. İbrahim Dergahında

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç Balıklıgöl'ü ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak için Şanlıurfa'ya BosnaHersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç, ilk olarak Şanlıurfa Valiliğini ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Valilik ziyaretinin ardından İzzetbegoviç beraberinde Vali Abdullah Erin, İ Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu birlikte Öğlen namazını Dergah camisinde kıldı, ardından Hz. İbrahim'in doğduğuna inanılan makamı ve Balıklıgöl'ü gezerek balıklara yem attı. Tarihi bölgede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Bakir İzzetbegoviç ardından çay bahçesine geçerek orada bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakir İzzetbegoviç'in Şanlıurfa temasları sürüyor.

24 Eki 2017 - 13:46 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.