Bakan Soylu, Mırra İkramını Geri Çevirmedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde Sınır hattında yapımı tamamlanan duvar ve güvenliği denetledi. Soylu Suriye

Bakan Soylu GAP Havalimanı'nda Şanlıurfa Valisi Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız ve Zemzem Gülendar Açanal AK Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa MHP milletvekili İbrahim Özyuvuz, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İlçe Belediyeleri ve AK Parti teşkilatı havaalanında karşıladı. Bakan Soylu, ilk ziyaretini Akçakale ilçesine gerçekleştirecek. Soylu, burada Kaymakam Hamza Özer, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Albay Oktay Ağbuga, 3. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Yaşar Kaya, 2. Hudut Tabur Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Deniz Ayaz'dan bilgi aldı. Ardından Sınır hattında yapımı tamamlanan duvar ve güvenliği denetledi. Bakan Soylu, sınırda kuleye çıkarak, hatla ilgili karakol komutanından bilgi aldı.

Bakan Soylu, incelemesinin ardından kente dönüş yolunda kendisine el sallayan vatandaşın mırra ikramını geri çevirmedi. Araçtan inen Bakan Soylu, vatandaşın ısmarladığı mırradan içti. Bir süre köylülerle de sohbet eden Bakan Soylu, ilçenin Öncül Mahallesi'nde ise Akçakale Geçici Barınma Merkezi'nde görev yapan çalışanların da talep ve sorunlarını dinledi. Bakan soylu daha sonra Şanlıurfa Valiliği'nde gerçekleştirilen 'Güvenlik Toplantısı'na katıldı.

28 Eki 2018 - 20:19 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.