Bakan Kaya Harranlı Şehit Ailesini Ziyaret Etti

İki günlük bir ziyaret için Şanlıurfa'ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya 2015 yılında Hakkari'de şehit olan

Bakan Kaya, 2015 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde PKK'lılarla girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın Harran ilçesindeki ailesini ziyaret etti. Bakan Kaya şehit çocuklarını çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Bakan Kaya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i ı ziyaret etti. Ziyarete Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu ve şehit aileler dernek başkanı Mehmet Yavuz katıldı.

15 Eyl 2017 - 13:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.