Bakan Fakıbaba ve Özlü Balıklıgöl'de Dua Edip Balıklara Yem Attı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü günün ilk ışıklarında Balıklıgöl'ü

Şanlıurfa’ya dün gece tarifeli uçakla gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte bugün sabah namazını Balıklıöl Platosu içerisinde yer alan Dergâh Camisi’nde kıldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de eşlik ettiği Fakıbaba ve Özlü, daha sonra Hz. İbrahim’in doğduğu mağarayı ziyaret ederek, şifalı su içtiler. Hz. İbrahim'in ateşe atılmasıyla oluştuğu rivayet edilen Balıklıgöl'ü de ziyaret eden Bakanlar, gölü dolaşıp ve kutsal olduğuna inanılan balıklara yem atarak dua etti

Cami çıkışında vatandaşlarla sohbet eden Fakıbaba, sorun da dinledi. Ziyaretlerinde ciğer kebabı ustalarıyla konuşan Fakıbaba patent müjdesi verdi. Fakıbaba, Ciğer Urfa'da yenir, başka yerde bu lezzeti bulamazsınız. Ciğerin anavatanı, en güzel yapıldığı yer Şanlıurfa'nın ta kendisidir. İnşallah patentini alacağız" dedi.

# urfa, Bakan

26 Tem 2017 - 09:56 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.