Bakan Fakıbaba, Halfeti'de ‘’Tohum Takas Şenliği’’ne Katıldı

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Halfeti ilçesinde sivil toplum kuruluşu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'da bazı temaslarda bulundu, Fakıbaba'ya Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Canan Onur Sayar ve partililer eşlik etti.

Aksam Muhtarlarla bir araya gelen Fakıbab, " Bizim tek derdimiz sadece ve sadece sizlere hizmet etmektir. Sizlere hizmet bir bizim için ibadettir. Halfetili hemşehrilerim nasıl daha rahat eder, nasılsa daha fazla para kazanabilir bütün derdimiz bu"dedi.

Fakıbaba, bu sabah da Halfeti’de Slowfood tarafından düzenlenen ‘’Tohum Takas Şenliği’’ne katıldı.

#

11 Mar 2018 - 11:46 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.