Bakan Fakıbaba Gündemi Urfanatik Gazetesi İle Takip Ediyor

Şanlıurfa fuar merkezi görkemli bir organizasyon ile açıldı. Yapı İnşaat ve Dekorasyon fuarında yerini alan URFANATİK Gazetesi fuara damgasını vuran

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşraf Fakıbaba, AK parti il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Genel sekreteri Abdülkadir Açar Urfanatik gazetesi standına gelip gazeteyi inceledi. Urfanatik gazetesini inceleyen Bakan Fakıbaba Urfa'da olan biten olaylarla ilgili gazeteden detaylı bilgi aldı.

Tahir Gülebak, Bakan Fakıbaba'ya teşekkür ederek şunları söyledi; “Yapı ve inşaat fuarında yerel gazete olarak sadece biz varız. Şanlıurfa’da inşaat sektörü çok önemli bir sektör büyük inşaat firmaların çoğu alanda yer almış bu gerçekten çok güzel bu tür fuarların devamını dileriz Gazetemiz fuarda yoğun ilgi gördü tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.”

12 Nis 2018 - 11:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.