Bakan Çelik ve Eroğlu Urfa Valiliğini Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya

vatandaş
Haber albümü için resme tıklayın

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından Şanlıurfa’da inşa edilecek 764 milyon lira yatırım bedelli 12 adet tesisin temelini atmak üzere Şanlıurfa'ya geldiler.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i GAP Havaalanında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Timuroğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe, ve partiler tararından karşılandı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ilk önce Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından karşılanan Bakanlar burada makamda görüşme yaptılar. Vali tuna Bakan Eroğlu'na Şanlıurfa Balıklıgöl tablosu hediye ederken Faruk Çelik'e portesini hediye etti.

Şanlıurfa Valiliğini Ziyareti ardından ,Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini Ziyareti ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını Ziyaret edecek İki Bakan Arkeoloji Müzesi Önünde DSİ Tesisleri Temel Atma ile Orman Mahallelerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Merasimi ve 10 bine yakın vatandaşla iftar açacaklar.

13 Haz 2017 - 17:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.