Bakan Çelik'e Genç Girişimcilik Kulübünden Ödül

Harran Üniversitesi'nde faaliyet gösteren Genç Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen 1. Göbeklitepe Ödülleri dağıtıldı Gıda Tarım ve

Bakan Çelik'e Genç Girişimcilik Kulübünden Ödül
Video için play'e tıklayın

Cumhuriyet tesislerinde Genç Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen 1. Göbeklitepe Ödülleri törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü belediye Başkanı Metin Baydilli, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın ve üniversite öğrencileri katıldı.

Genç Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen 1. Göbeklitepe Ödül töreninde konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik;Türkiye'nin gelişmesinde ve geleceğinde gençliğin önemini vurgulayarak, değer yargılarına önem veren, eleştiren ve sorgulayan gençlik arzuladıklarını belirtti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Artık Türkiye özgürlükleri, kalkınmayı, istihdamı, yatırımı, geleceği konuşmalı, düşünmeli ve yapmalı. Gençlik kendisine açılan kocaman bir otobanda hızlı bir şekilde geleceğe doğru ilerlemelidir." dedi.

Faruk Çelik, "Eğer siz, milli manevi değerlere bağlı geçmişle sağlam köprüler kuran bir gençlik olarak kendinizi donanımlı hale getirirseniz, Ortadoğu'daki bir gram petrolün bile emperyalistlerin eline geçmesi mümkün değil, kukla yönetimlerin yürümesi mümkün değil. Onun için uyanık olmamız gerekiyor, olup bitenleri teşhis etmemiz gerekiyor. Gençlik tarihi iyi tahlil etmeli, zorunlu din dersinin yanında zorunlu dün dersini de okumalı gençlik. Yüz sene önce masada oturmuşlar, bu coğrafyayı cetvelle çizmişler, herkese bir şey vermişler, her yerin başına da bir adam getirmişler. Şimdi demografik yapıya uymayan bu çizimler, masa başı oyunları, yüz yıl savaş getirdi, yüz yıldır burada huzur olmadı. Şimdi diyoruz ki huzur olsun, ona yanaşmıyorlar. Şimdi tekrar oturmuşlar yüz yıl önce yaptıkları gibi diyorlar ki 'masa başında cetvelle haritalar çizeceğiz'. Kavga şuanda o. Yeni harita çizme mücadelesi var, buna karşı dikilen bir adam var Recep Tayyip Erdoğan. Onun için dostumuzu, düşmanımızı bilmemiz gerekiyor."

Çelik, konuşmaların ardından öğrencilerin, sorularını cevaplandırıp, önerilerini dinledi.

Daha sonra Genç Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen 1. Göbeklitepe Ödülleri dağıtıldı. Bakan Faruk Çelik'e, 'yılın siyasetçisi' ödülü verildi.

12 Nis 2017 - 15:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.