Bakan Çavuşoğlu'ndan Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Başkan Nihat

Bakan Çavuşoğlu'ndan Büyükşehir Belediyesine Ziyaret
ESNAF
Video için play'e tıklayın

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Milletvekili Mehmet Akyürek, Vali Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Belediyeyi ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu'nu Başkan Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri karşıladı.

Belediye ziyareti sırasında Başkan Nihat Çiftçi, tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu, Belediye şeref defterini imzaladı. Başkan Çiftçi ile bir süre görüşen Bakan Çavuşoğlu, Başkan Çiftçi'den kentte yapılan ve yapılacak olan proje çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Çiftçi, Bakan Çavuşoğlu'na günün anısına el dokuması kilim takdim etti.

27 Eki 2017 - 21:46 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.