Bahçeşehir öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Şanlıurfa Bahçeşehir Koleji öğrencileri 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Bahçeşehir öğrencilerinden anlamlı ziyaret
Video için play'e tıklayın

Öğrenciler gazetemize gerçekleştirdikleri ziyarette Urfanatik Gazetesi Yazı İşlerİ Müdürü Gülizar Gülebak’a çiçek takdim ederek gazeteciler gününü kutladı.

GAZETECİLİK FEDAKARLIK İSTER

Günün anlam ve önemine değinen Gülebak, öğrencilerin Gazetecilik ile ilgili sorduğu soruları cevapladı. Gazeteciliğin fedakârlık istediğini belirten Gülebak, Gazetenin tasarımından ve dağıtıma kadar olan süreç hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Ayrıca öğrenciler ile birlikte gazeteleri inceleyen Gülebak, gazeteciliğin en önemli kuralının doğru ve tarafsız olmak olduğunu vurguladı.
Gazetecilik mesleğinde yaşadığı zorluklardan bahseden Gülebak, öğrencilerin sorusu üzerine en zor haberin acı çeken bir anneyi görüntülemek olduğunu söyledi.
Haber merkezini görme fırsatı bulan öğrenciler, Gazetecilik ile ilgili merak edilen tüm soruların cevabını alarak Urfanatik Gazetesine teşekkür etti.
Gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.



21 Eki 2016 - 11:46 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.