Avcı İstifa etti!

Şanlıurfa'da 4 yıldır Genç Birlik Şanlıurfa Kurucu Başkanlığı görevini yürüten Ümit Avcı erdemli bir davranışta bulunarak gençlerin önünü

İşte Ümit Avcının istifa metni şöyle;
"Her türlü sıkıntıya göğüs geren, sabreden, kıymet bilen kadirşinas dava arkadaşlarım.
2013 yılından beri, Birlik Vakfı Genel Merkezimizin ve sizlerin de büyük desteğiyle, bulunduğum Genç Birlik Şanlıurfa Kurucu il Başkanlığı görevini, bırakma ve siz değerli gönüldaşlarıma iade etme zamanı geldiğini düşünüyor ve şahsıma gösterdiğiniz teveccüh ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.Vakfımızda çalıştığım sürenin hem kariyerim, hem de kişisel ve profesyonel gelişimim açısından çok faydalı ve verimli olduğunu belirterek teşekkürlerimi iletiyorum. Çalıştığım süre içinde ben de Vakıfta olumlu katkılarda bulunmayı başardığımı umuyorum.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ülkemize ve Ülkemizin en genç nüfusuna sahip olan kadim şehrimiz Şanlıurfa'ya hizmet yolunda; geleceğimizin teminatı olan Urfa gençliğinin dinamik enerjisini ve bu enerjiyi fark eden Kamu kurumları, Üniversite, STK'lar ve Kanaat önderlerimizin desteğini her zaman yanımda gördüm. Hepsine tek tek şükranlarımı iletiyorum.Beraber hizmet ettiğim dava arkadaşlarıma eşit yakınlıkta durmayı, birini diğerinden ayrı tutmayan yaklaşımda bulunmayı, iletilen soruna en az kendi sorunum kadar özverili yaklaşmayı , aynı zamanda usule dikkat ederek yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi kendime ilke edindiğim bu süre içerisinde benimle birlikte çalışan tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.

SADECE BAŞKANLIĞI BIRAKIYORUM

Sadece Başkanlık görevini bırakıyorum. Memleketimizin bekası ve ulvi hedefleri doğrultusunda özverili yaklaşımım ve hassasiyetim devam edecek olup sizlerden helallik istiyorum. Hakkınızı helal ediniz.Genç Birlik Başkanlığı ve diğer organlarda görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum.Siz değerli Dava arkadaşlarımı hürmetle ve muhabbetle selamlayarak Allah’a (C.C) emanet olunuz diyorum.
Sevgiyle Kalın.
Ümit AVCI"

12 Eki 2017 - 10:18 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.