ASPİM, Şehit Annelerinin “Anneler Günü” kutladı

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) tarafından 14 Mayıs anneler günü dolayısıyla şehit anneleri ve eşleri onuruna program

ASP il Müdürlüğü tarafından 14 MayısAnneler Günü dolayısıyla Hacı Bekir sofrasında şehit annelerine yönelik kahvaltı etkinliği düzenleyerek, “Anneler Gününü” kutladı.

Düzenlenen programa Şanlıurfa Vali yardımcısı Tarık Açıkgöz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, İl Müftüsü İhsan Açık, şehit aileleri dernek başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti İl Başkan yardımcısı Ahmet Başak, şehit anneleri, eşleri ve çocukları katıldı.

Programın Açılış Konuşmasını ASP İl Müdürü Hasan Bilici yaptı. Bilici yaptığı konuşmada, eş olmak, anne olmak; saygı, değer, onur verici ve çok kıymetli olduğunu söyledi.

Müdür Bilici, “ Şanlıurfa valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak 14 Mayıs Anneler Günü münasebeti ile şehitlerimizin anneleri ve eşleri onuruna düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programına teşriflerinizle bizleri onure ettiniz. Bu sebeple kendim ve kurumum adına siz muhterem misafirlerimize şükran ve saygılarımı arz ediyorum.

Eş olmak, anne olmak; saygı, değer, onur verici ve çok kıymetlidir. Bundan dolayı aziz şehitlerimizin muhterem anneleri ve eşleri bu kıymet, onur ve saygınlık ikliminin doruklarında yer alan zirve isimlerdir. Çünkü bir toprak parçası üstüne düşen alın teri, dökülen gözyaşları ve akan tertemiz şehit kanı ile yar olur, ana olur, vatan olur, anavatan olur. Bu münasebetle; bu toprakları bizlere yar eden, vatan eden, anavatan eden aziz şehitlerimizi, hasret, minnet ve dua ile yâd ediyorum.

Bu program vesilesi ile bir araya gelişimizin hasbihal etmemize ve hoşça bir zaman geçirmemize vesile olmasını temenni ediyor, kıymetli misafirlerimizin 14 Mayıs anneler gününü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Vali yardımcısı Tarık Açıkgöz, annelerimizin bu mutlu gününde, evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı şehit annelerine ülkemiz ve milletimiz adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Anneler günü vesilesiyle ülkemiz ve dünyanın bütün annelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Aile danışmanı Esra tutar ise, anneliğin önemi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından protokol, alandaki tüm masaları tek tek dolaşıp şehit annelerine karanfil hediye edip anneleri gününü kutladı.

14 May 2017 - 13:05 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.