ASKON’dan, ŞUÇGAD’a ziyaret

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Orhan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı

ASKON’dan, ŞUÇGAD’a ziyaret
ASKON’dan, ŞUÇGAD’a ziyaret
Video için play'e tıklayın

HABERİN GALERİSİ

ASKON’dan, ŞUÇGAD’a ziyaret

Şanlıurfa için fikir alışverişinde bulunan iki isim kenttin gelişmesi ve daha doğru tanıtılması için nelerin yapılabileceği konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaret ile ilgili konuşan

ASKON

Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin; “Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Şanlıurfa şubesi yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğine ziyarette bulunduk. Dernek başkanı Tahir Abi daha önceden tanıdığım, örnek aldığımız bir isim. Bir sivil toplum kuruluşu olarak bu görevi en iyi şekilde devam edeceğine Urfa’ya hizmet edeceğine de inancımız tamdır. Hayırlı olsun dileğinde bulunuyoruz. İnşallah memleketimiz içinde hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Başkan Orhan Şahin Konuşmalarını şu şekilde sürdürdü;

ŞUÇGAD

’ın yaptığı çalışmaları basın aracılığı ile takip ediyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi basın en büyük STK’dır. Ama buradan bir öz eleştiri yapayım benim arzu ettiğim Urfa’daki tüm basın camiasının bir arada olması ve tek ses olması. Bizde onları örnek alarak memlekete hizmet etmek en büyük arzumuzdur. Şanlıurfa Tek Kalem buluşmalarıyla ilgili Tahir Abi ile de özelde görüştüm. Güzel bir çalışma. Bu konunun muhatabı aslında biz değiliz. Basın camiası olarak bir arada olurlarsa bizde onları örnek alarak sonuca varırız diye düşünüyorum”

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak ise; “Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Başkanı Orhan Bey bugün ziyaretimize gelerek bizi mutlu etti. Genç bir kardeşimiz Şanlıurfa’daki çalışmalarından dolayı kendisine başarılar diliyoruz. Çok hızlı bir şekilde ASKON’u Şanlıurfa’da harekete geçirdi. Bizi de yalnız bırakmadı kendisinden bazı bilgiler alarak istişarelerde bulunduk. Şanlıurfa için ne yapılabilir onunda fikirlerini aldık. Basın olarak tek kalem olmamız gerektiğini belirtti. Bizde Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak Şanlıurfa’nın menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Bu önerilerinden dolayı kardeşimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ASKON Şanlıurfa Başkanı Orhan Şahin Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, Osmanlı hatırası Arapça yazılı tablo hediye etti.

Gülebak derneği adına hediyeyi alarak; “Orhan Bey derneğimize çok güzel bir hediye getirdi. Osmanlı Hatırası Arapça yazılı tablo hediyesi oldu. Bizde bu tabloyu hatıra olarak Derneğimize asacağız kendisine bu ince davranışından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

26 Ara 2015 - 17:39 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.