Asker kaçakları yakalanacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında partililere hitap etti. Askerlik süresinin 12 aya indirilmesiyle ilgili

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında partililere hitap etti.

Askerlik süresinin 12 aya indirilmesiyle ilgili düzenlemenin Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini belirten Erdoğan, "Tüm er ve erbaşlarımıza şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Bu arada bakaya kalmış 600 bin civarında, bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama uygulamaları kaçak durumunda olandır, burada da gerek İçişleri Bakanlığımızın gerekse Milli Savunma Bakanlığımızın birliktelik içerisinde bir çalışma yaparak, bu kaçak durumda olanları yakalayıp hemen askerliğe teslim etmeleri lazım." dedi.

"600 BİN ASKER KAÇAĞI YAKALANACAK"

Bu arada bir şey daha var, bakaya kalmış 600 bin civarında, bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama uygulamaları kaçak durumunda olandır, burada da gerek İçişleri Bakanlığımızın gerekse Milli Savunma Bakanlığımızın birliktelik içerisinde bir çalışma yaparak, bu kaçak durumda olanları yakalayıp hemen askerliğe teslim etmeleri lazım.

#

25 Eki 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.