Araç sahipleri bu haber tam size göre!

Şanlıurfa'da sektörünün öncü firması Şefkat Oto Test vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta vatandaşlara hizmet veren ŞefkatOto Test araçlarınızı kontrol ederek en kaliteli sonuçları sizlere sunmaya devam ediyor. Araç alacaklar, tatile çıkacaklar, muayeneye girecek olanlar Şefkat Oto Test aracılığı ile araçlarının sorunlarını bire bir öğrene biliyor.

Peki, Oto Test nedir? Ne için yapılmalıdır. Tüm bu soruların cevapları için Muhabirimiz Harun Kevrek Şefkat Oto Test Atölye Şefi Ramazan Şenbahar’a sorularını yöneltti.

İşte o röportaj;

-Öncelikle sektörünüzde Urfa’nın en büyüğüsünüz bunu neye borçlusunuz?

“Biz bu işe başlarken, bizim için en önemli faktör, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet vermek olmuştur, hiç bir şekilde, ne olursa olsun işimizden verdiğimiz hizmetten asla ödün vermedik. Gerek işimizin kalitesi, gerekse profesyonel ekip olarak daima müşterilerimizin yanında olduk. En büyük olmak içi süreklilik, yenilik ve en önemlisi kaliteli hizmet ilkesini benimsedik. Yaptığımız işin ciddiyetini biliyoruz Ve aldığımız sorumluluk çok büyük bunun farkındayız.”

-Ne kadar süredir Şanlıurfa’ya hizmet ediyorsunuz?

“2013 yılı Mayıs 13’ten itibaren Şanlıurfalılara hizmet etmeye başladık. 2014 tarihinden itibaren ise şubemizi Kahramanmaraş’a açtık. İki şubemizde müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyor.”

-Peki, Şefkat Oto Test ne iş yapar?

“Profesyonel oto ekspertiz ve test merkezidir. Bir nevi araç bilgi işlem merkezidir. Unutmadan tamir bakım servisi değildir. Tamir bakım servisi olmadığı ve bağımsız bir kuruluş olduğu için arabada olmayan arıza bulmaz, olan arızayı gizlemez. Yapılan her işlem müşteriye olduğu gibi nakledilir. Test cihazlarının tespit ettiğini rapor eder. Yanılma payı sıfıra yakındır. Oto test sadece otomobil ekspertiz eder, rapor eder. Oto test her aracı kendine alırmış gibi ekspertiz eder, Müşteri memnuniyeti ve kusursuz ekspertiz tek hedefi olarak belirler.”

-Araç sahipleri neden Oto Test yaptırmalıdır?

“Vatandaşlarımız öncelikle hem kendi güvenlikleri açısından araçlarını test etmeleri gerekir, fren sistemi, süspansiyon sistemi, lastik ve genel ön düzen kontrolü yaptırdıklarında gönül rahatlığı ile uzun yol gidebilirler. Özellikle tatile çıkacak olanlar kendi güvenlikleri için mutlaka araç kontrollerini yaptırmalıdırlar. Birde araç alım satım öncesi yapılan oto test ile araç hakkında bilgi sahibi olurlar, aracın boyası, kaportası, şase kontrolleri kazaya maruz kalıp, kalmadığı çok çok önemlidir. O yüzden vatandaşlarımız, halkımız bunu bize geldiklerinde daha iyi anlayacaklardır.”

-Oto test sırasında araçlar kaç aşamadan geçiyor?

“Dünya teknoloji lideri Maha cihazlarla, üst düzey servis kalitemizle 7 aşamalı hizmet veriyor. İlk olarak araç motor testinden geçiyor, ardından sırasıyla kaporta boya testi, süspansiyon testi, alt kontrol testi, fren testi, yanal kayma yol tutuş testi ve son olarak arıza tespiti yapılmaktadır”

-Oto teste girecek olan sürücüleri hangi sonuçları alabiliyor?

“Araba satın alan vatandaşlarımız yüzde yüz sonuç alıyor. Arabasını muayene ettirecek olan vatandaşlar için oto test yapıyorsunuz. Yapılan oto test sonuçları muayeneye girecek sürücünün ne işine yarayacak diyeceksiniz. Muayene öncesi yapılan kontrol ve testler var, fren far kontrolü, lastik ebatları, muayene öncesi hangi aksam ağır hasarlı ise onu müşterilerimize bilgi veriyoruz, servislerde yaptırıp hem zaman kazanıyorlar hem de muayene randevuları açısından kazanç elde ediyorlar. Yani bizim yaptığımız oto test büyük ölçüde sürücüleri muayene istasyonundan döndermiyor.”

-Yapılan oto test sonuçlarını müşteriye nasıl sunuyorsunuz?

“Bizim burada sadece muhatabımız alıcı kişilerdir, bire bir sunduğumuz raporlar hem yazılı, hem sözlü hem de görsel olarak müşterilerimize sunuyoruz”

09 Tem 2016 - 10:48 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.