Annesine bakmak için evlenmekten vazgeçti

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yatalak olan annesine bakan Mustafa Hamamcı hayatını birleştirmek istediği kadının ailesi annesini reddetmesi sonucu evlenmekten

Annesine bakmak için evlenmekten vazgeçti
mustafa hamamci
Video için play'e tıklayın

İkisi kız 7 çocuk sahibi olan Emine Hurma, 20 yıl önce kalp krizi geçirerek Bypass ameliyatı oldu. Ameliyatın ardından beyin kanaması geçiren Hurma’nın ferç olması üzerine oğlu Mustafa Hamamcı 2 odalı evlerinin bir odasını hastane odasına çevirdi.

CENNET

ANNELERİN AYARININ ALTINDADIR”

Evlenmek istediği kadının annesine bakmak istemediğini ve annesinin huzur evine göndermesi gerektiğini söylemesi üzerine hayatını değiştiren Hamamcı, evlenmeme kararı aldı.

Cennetin annelerin ayakları altında olduğunu vurgulayan Hamamcı, annesinin tedavi olması için böbreklerini satmak istediğini söyleyerek annesinin ayaklarının altını öptü.

Çalışmak istediğini fakat annesinin günlük bakımını yaptığı için çalışamayan Hamamcı, “Evlenmek istedim evleneceğim kız annemi huzur evine göndermemi istedi ben bunu kabul etmedim ve hayatımı değiştirdim 20 yıldır anneme bakıyorum onu tedavi ettirmek için böbreğimi satmak istedim ama başaramadım. Annemin günlük bakımını yaptığım için de çalışamıyorum bana bağlanan hasta bakım ücreti annemin ilaçlarını almaya bile yetmiyor” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZDAN

YARDIM

İSTİYORUM

Annesini çok sevdiğini ve geçimini sağlamakta zorluk çektiğini aktaran Hamamcı, annesinin bakımını sürdürebilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

Ev kirasını 2 yıldır veremediğini belirten Hamamcı, annesine ilaç almakta zorlandığını söyledi.

07 May 2016 - 17:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.