Ankara kulisleri hareketlendi! Urfalı aday adayı yöresel kıyafetlerle kulislere başladı

AK Parti'de genel başkan yardımcılarının başkanlık yaptığı 14 komisyon milletvekili aday adaylarıyla mülakatları bitti. Ankara'ya mülakatlara

bahri
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran’da aynı gün yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Şanlıurfa'dan aday adaylığı başvuran isimler adeta Ankara'yı mesken tuttu. Özellikle Ak Parti'nin aday adaylarının Ankara'da yoğun kulis faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürdükleri öğrenildi.

Özellikle, Ankara'da Şanlıurfalılara ait, otel, restoran ve cafeleri üs haline getiren bazı aday adaylarının, yoğun kulis ve lobi çalışması yürüttüğü iddia edildi. Aday adaylarının genel merkezde kendilerine yakın ve temasta oldukları parti kurmaylarından aday olabilmek için destek istedikleri bildirildi.

Eyyübiye ilçesinde Selman Mahallesinde ikamet eden 3 eşi 19 çocuğu ve 70 torunu olan Şanlıurfalı Ubayde aşiret lideri "Cavit lakaplı" MahmutYılmaz mülakatların ardından Urfa yöresel kıyafetlerle Ankara'da adaylık için kulis çalışmalarına başladı. Yılmaz giydiği yöresel kıyafet ile herkesini ilgisini çekmeye başladı. Özellikle Yılmaz ile resim çektirmek için yarış başladı.

Yılmaz daha önce il genel meclis üyeliği ve iki dönem AK parti'den aday adayı olmuştu, Yılmaz, Şanlıurfa'da 463 Arap mahallesi her zaman AK Parti'ye oy verdiğini belirti.

11 May 2018 - 13:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.