Aman Dikkat! Kafanıza Düşebilir

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Bahçıvan İş Merkezi otobüs durağının arkasında bulunan ve kırılan asma tavan tablaları her gün

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hemen yanında bulunan AhmetBahçıvan İş Merkezi otobüs durağının arkasındaki asma tavan tablaları, kırılmış durumda. Her gün binlerce kişinin otobüse bindiği iş merkezi önündeki manzara, görenleri hayrete düşürüyor. Olası bir durumda tabelaların bir vatandaşın üstüne düşmesi, büyük bir faciayı da beraberinde getirebilir.

‘İlla Birisinin Kafasına Düşsün Ölsün mü’

Vatandaşlar ise duruma tepki göstererek yetkililerin duruma bir an önce müdahale etmesini istedi. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi’nin tam burnunun dibinde bulunan bu tabelalar kırılmış ve sallanıyor. Allah muhafaza binlerce insanın geçiş güzergâhında bir kazaya sebep olmadan belediye yetkililerinin olaya el atması lazımdır.İlla Orda geçen vatandaşların birilerin ölmesi mi lazım binlerce vatandaşın orda geçtiğini ve vatandaşın fark etmediği asma tavan gün geçtikçe tehlike saçıyor ” diye ifade ettiler.

23 Tem 2017 - 12:48 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.