Akçakale Belediyesi Ramazan-ı İlahilerle Karşıladı

Akçakale Süleyman şah ilkokulu bahçesinde düzenlenen rahmet ayını karşılama konserine Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ilçe müftüsü Hüseyin Ortaç

Akçakale Süleyman şah ilkokulu bahçesinde düzenlenen rahmet ayını karşılama konserine Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, ilçe müftüsü Hüseyin Ortaç, Süleyman şah konaklama tesisleri kamp müdürü Halil Tekyıldız ve Akçakaleli vatandaşlar katıldı.

Gecenin sunuculuğunu Ömer Ünlü’nün yaptığı gece kuran-ı tilaveti ile başladı. İlahi sanatçılar gurup hafızlar, Murat Yavuz. Bilal Birdağ ve Sedat Uçanın seslendirdikleri bir birinden güzel ilahiler mübarek ramazan ayı öncesi ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

Yapılan Program ile ilgili olarak bir konuşma yapan Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan: “başı rahmet ortası merhamet sonu ise cehennemden azad olan ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim manevi bir iklim yaşatmak adına bu geceyi düzenledik. Ramazan ayı boyunca komşumuz Suriye de ve bütün İslam ülkelerinde yaşanan olayların ve akan kanın durması için ramazan ayı boyunca dua etmelerini” istedi.

Düzenlenen gecenin ardından başkan Ayhan sanatçılara yöreye özgü mırra takımı hediye etti.(URFANATİK)

#

08 Tem 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.