Akaltun'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

THK Şanlıurfa Şube Başkanı ve AK Parti Yönetim İl Yönetim kurulu üyesi Murat Akaltun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Akaltun, yayımladığı mesajında, “Elde ettikleri başarılarla göğsümüzü kabartan, önlerine çıkan her engeli aşarak bütün çocuklarımıza örnek olan kadınların sayısının artması ve onların daha adil ve cinsiyet ayrımcılığının olmadığı bir dünyaya kavuşabilmeleri için Thk Şanlıurfa Şübe Başkanlığı olarak bütün imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların maruz kaldıkları her türlü şiddetin ve cinsiyete dayalı ayrımcılığın sonuna kadar karşısında olduğumuzu vurguluyor; büyük üzüntü duymamıza neden olan şiddet ve istismar vakalarının toplumsal değerlerimizle hiçbir şekilde bağdaştırılamayacağının, kadına yönelik şiddetin gelenek, töre ve benzeri hiçbir gerekçe ile meşrulaştırılamayacağının bilinmesini istiyorum. Bu düşüncelerle bütün kadınlarımızı saygıyla selamlıyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” Dedi.

08 Mar 2018 - 12:22 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.