AK Parti Urfa Kadın Kolları Başkanı Güven Mazbatasını Aldı

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı olan Demet Saatçı Güven Ankara'da Mazbatasını AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye

cemil
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’da uzun zamandır belirsizliğini koruyan İl KadınKolları Başkanın kim olacağı merakla bekleniyordu. İl Kadın Kolları başkanlığı için AK Parti Genel Merkezine birçok isim başvuruda bulunmuştu AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven oldu.

Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı olan Demet Saatçı Güven Ankara'da Mazbatasını AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'dan aldı

Kadın kolları Başkanı Demet Saatçı Güven Eski Refah partisi ilçe Başkanı Ömer Saatçı'nin kızı ve Şanlıurfa da çok sevilen ve sayılan eski bürokrat Mehmet Sait Güven'nin gelini olan Demet Saatçi Güven İmam Hatip lisesinden mezun olurken Harran üniversitesi inşaat mühendisliğini birincilikle bitirmiş olup kadın kolların genel sekreterlik görevi yapmakta idi .

22 Şub 2018 - 15:15 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.