AK Parti milletvekillerin onuruna 20 koyun kesildi

Şanlıurfa'yı karış karış gezen AK Parti milletvekili adayları gittikleri her yerde ilgiye karşılanıyor. İkiağız mahallesinde Milletvekili onuruna

Naci Çetindağ

Şanlıurfa'yı karış karış gezen AK Parti milletvekili adayları gittikleri her yerde ilgiye karşılanıyor. İkiağız mahallesinde Milletvekili onuruna verilen yemekte 20 koyun kesildi, kazanlar kaynadı saç kavurması yapılıp konuklara ikram edildi.Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi İkiağız mahalle muhtarı Osman Bağış abisi Tamah Aşireti önde gelen liderlerinden Halil Bağış tarafından AK Parti milletvekillerini yoğun bir ilgiyle karşılandılar, Şanlıurfa AK Parti 3 sıra milletvekilli adayı Doç Dr Halil Özcan ile 8. sıra milletvekili adayı Mahmut Kaçar'ın onuruna verilen yemekte bölgenin aşiret liderleri katıldı, 20 koyun kesildi, kazanlar kaynadı saç kavurması yapıldı her saca bir kele ikram edildi binlerce kişinin katılımıyla yemek ziyafeti yendi. yemekten sonra bir açıklama yapan Halil bağış ile Osman Bağış, "Burada büyük bir oy potansiyeli var biz bölgenin adayları olan Halil Özcan ve Mahmut Kaçar'a destek vereceğiz" dediler.

13 Eki 2015 - 15:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.