AK Parti Mardin Heyetinden Vali Abdullah Erin'e Ziyaret

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar beraberindaki hayetle beraber Şanlıurfa iline atanan Vali Abdullah Erin'i ziyaret etti.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren ve beraberlerindeki heyetle Mardinli olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i ziyaret edip bir süre görüştü. Görüşmede Mardin, Şanlıurfa'nın yerel ve politik gündemlerine ilişkin konular görüşüldü. Kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerin çalışmalarına yönelik bilgiler aktarıldı. Mardin'de yapımı devam eden Kızıltepe Kavşağı'ndaki battı-çıktı projesinin hangi aşamalarda olduğu ve her iki ilin yaşam koşullarının daha ileri seviyelere getirilmesi için nelerin yapılabileceği ile ilgili görüşler ortaya konuldu. Heyet AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'na yaptıkları ziyaretten sonra Mardin'e döndü

HABERLERCOM

25 Eyl 2017 - 16:18 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.