AK Parti İl Başkanı Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri 17 Mart'ta yapılacak il kongresine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Nihat Eri, gazetecilerle bir araya gelip, kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Mardin'de kapı kapı vatandaşların evlerine konuk olduklarını anlatan Eri, vatandaşın sorunlarını dinleyip çözüm ürettiklerini, milletin içinde ve yanında olduklarını ifade etti. İl Kongresine hazırlıklarına devam ettiklerini anlatan Eri, çalışmalarını 2019 seçimleri ve sonrasına endekslediklerini söyledi. Mardin'de kayyum döneminde önemli ve gözle görülür hizmetler yapıldığına dikkat çeken Eri, "17 Mart'ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı il kongresi hazırlıklarına devam ediyoruz. Bu arada vatandaşlarımıza kapılarımızı açık tutuyoruz, vatandaşlarımızın kapılarına gidiyor temel sorunlarını dinliyoruz" dedi.

"Yük almaya geldik"

Eri, önemli süreçten geçildiğini, bu süreçte herkesin duyarlı olması gerektiğini belirterek, "İçte ve dışta önemli bir süreçten geçiyoruz. Herkesin sorumluluk bilinci ile hareket etmesi lazım. Biz yük olmaya değil yük almaya geldik. 17 Mart kongresinden sonra 2019 seçimleri için devam eden çalışmalarımızı hızlandıracağız" diye konuştu.

23 Şub 2018 - 22:11 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.