Ak Parti Halfeti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde AK Parti danışma toplantısı yapıldı. AK Parti Halfeti Danışma Meclisi aylık toplantısı İlçe Koordinatörü

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde AK Parti danışma toplantısı yapıldı.

AK Parti Halfeti Danışma Meclisi aylık toplantısı İlçe Koordinatörü Hümeyit Bilbay, Kadın Kollarından Melek Koyuncu ve Gençlik Kollarından Ahmet Eskiler’in katılımı ile danışma meclis toplantısı yapıldı.

Burada konuşan AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Kurt, “Halfeti’de AK Parti olarak çalışmalarımıza ara vermeden sürdürüyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Halfeti olarak AK Belediyecilikle tanışacağız. Hizmetin en iyisi ile tanışacağız” dedi.

İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü Hümeyit Bilbay ise AK Partinin Türkiye’de yaptığı yatırımların ve çalışmaların Türkiye’ye çağ atlattığını dile getirerek, “AK Parti hükümeti Türkiye’ye yaptığı hizmetler Türkiye’yi bambaşka şekle dönüştürdü. Aynı hizmetlerle ülkenin her noktasına ulaştığı gibi Halfeti ve köylerine de ulaştı. Yaşanılabilir bir ülke için Başbakanımız dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK kadrolar çalışmaya devam ediyor” dedi.

#

17 Şub 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.