Aileye destek sözü verildi

Şanlıurfa'da yapışık ikizleri ziyaret eden Sosyal il müdürlüğü görevlileri aileye sosyal destek sözü vereceğini söyledi.  Aileyi evinde ziyaret

Şanlıurfa’da yapışık ikizleri ziyaret eden Sosyal il müdürlüğü görevlileri aileye sosyal destek sözü vereceğini söyledi.

Aileyi evinde ziyaret eden Şanlıurfa Sosyal Hizmetler il müdürlüğü görevlileri 6 aylık siyam ikizleri Muhammed ve Mustafa Yıldız miniklerin ailesine gerekli nakdi ve evde bakım ücreti adı altında maaş bağlanacağını bunun için gerekli çalışma başlattığını ailenin ilk olarak sağlık kurulu raporu alması için yardımcı olacağını sağlık raporu çıkana kadar gerekli nakdi yardımın sosyal hizmetler il müdürlüğü tarafından sağlanacağını belirtili

#

27 Kas 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.