Ailemiz ve Sevdiklerimiz için 3 dakika mola

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü emniyet kemeri kullanımını arttırmak amacıyla ‘Ailemiz ve sevdiklerimiz için 3 dakika mola ile film eğitim çadırı

Ailemiz ve Sevdiklerimiz için 3 dakika mola
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, emniyet kemeri kullanımını arttırmak amacıyla ‘Ailemiz ve sevdiklerimiz için 3 dakika mola ile film eğitim çadırı kurdu.

Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü, Kask Tamam Haydi Urfa Sıra Kemerde Kampanyası ile vatandaşlara emniyet kemerinin önemini anlatmak ve emniyet kemeri bilincini oluşturmak için Şanlıurfa belediyesinin yanında eğitim çadırı kurdu.

Toplum Destekli Polis Şube Müdür Yardımcısı Enver Başar, Trafik kazalarının en aza indirilmesi ve toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla geçen yıl uygulamaya koydukları "Trafikte yaşayalım yaşatalım" projesiyle önemli mesafeler aldıklarını ifade eden Başar, emniyet kemerini kullanımını yaygınlaştırmayı ve kalıcı hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başar, ‘’ trafik kazalarında 10 bin insanımızı yollara gömüyoruz. Her yıl 3 bin 333 aile hayatını kaybediyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana biryılı aşkın süredir Şanlıurfa’da Şanlıurfa emniyet müdürlüğü olarak, trafikte uyguladığımız trafikte yaşayalım yaşatalım projesi kapsamında çok önemli sonuçlar çok önemli mesafeler kat edildi. Kask kullanma oranları % 0’dan % 80’lere çıktı ve hali hazırda emniyet kemerinin yaygınlaştırılması dahası toplumun kalıcı bir şekilde dönüşmesi konusunda aylardır çalışıyoruz. eğitim çadırının bir hafta boyunca Şair Nabi kültür Merkezi önünde olacağını söyledi. Çadırda vatandaşlara trafik kazalarının videoları izletilirken 3 dakikadan oluşan videoda emniyet kemerinin önemi anlatıldı. Ayrıca proje kapsamında eğitimlere katılan vatandaşlara 10 adet tablet, 10 adet kol saati 10 adet ilk yardım çantası çekilişle verileceği öğrenildi.

Eğitime katılan vatandaşlara 3 dakika mola ile film izledikten sonra yapılacak çekilişi için kupon verildi.

#

11 Şub 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.