Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Mutlu Günü

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Basın – Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Özel Kalem Müdürü Şeyhmus Aydoğdu Aynı kurumda çalışan Sosyolog

Şehitlik Çamlık Düğün ve konferans Salonun’da düzenlenen düğün törenine katılım yoğun oldu. Düğün törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsa Kızıldemir, ASPİM İl Müdürü Hasan Bilici, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, çok sayıda kanaat önderi, STK başkanları, basın mensupları ve misafirler katıldı.

Düğünde genç çiftin nikahını Haliliye Belediye Başkan yardımcısı Osman Uludağ kıydı, Nikah şahitliğini ise Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsa Kızıldemir, ASPİM İl Müdürü Hasan Bilici yaptı.

Davullu zurnalı ve yöresel türkülerin seslendirildiği düğünde misafirler ve gelin damat, doyasıya halay çekip oynadılar. Gelin ve damadın halaya katılması ile, paralar yağmur gibi damat ve gelinin başına yağdı. Düğün davetinin sonunda gelin ve damata altın ve nakit para takıldı.

Akşam saatlerinde başlayan düğün töreninde misafirlere yöresel yemekler ve tatlılar ikram edildi. Ardından düğün gece yarısına kadar devam etti.

19 Kas 2017 - 22:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.