Adana Amerikan Konsolosluğundan ŞUÇGAD’a Ziyaret

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Şanlıurfa'ya gelen Adana Amerikan Konsolosluğunun Basın Kültür ve Eğitim Ateşesi Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler

Adana Amerikan Konsolosluğundan ŞUÇGAD’a Ziyaret
Video için play'e tıklayın

Adana Amerikan Konsolosluğu Basın, Kültür ve Eğitim Ateşesi Jen Cwatola Wozniak’ın, Medya Asistanı Anış Paydak’ın ve Kültürel İşler Asistanı Zeynep Atçı’nın Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğine gerçekleştirdiği ziyarette Şanlıurfa’nın tarihi ve medya konuşuldu.

İlleri gezerek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren konsolosluğun derneklerini ziyaret etmelerinden memnun olduklarını dile getiren Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak, “Adana Amerika Konsolosluğunun Basın, Kültür ve Eğitim Ateşesi bizleri ziyaret etti. Gelip bizlerle sohbet ettiler derneğimizin yerini gördüler illeri gezerek bir dizi ziyaretlerde bulunan arkadaşlar bugün Şanlıurfa’ya gelip bizleri ziyaret etti kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Şanlıurfa’yı tanımak insanlarıyla tanışmak için Şanlıurfa’ya geldiklerini aktaran Adana Amerikan Konsolosluğu Basın, Kültür ve Eğitim Ateşesi Jen Cwatola Wozniak ise şunları söyledi;

“Şanlıurfa’ya bir ziyaret için geldik. Burada hem bölgeyi tanımak hem de buradaki insanlarla tanışmak için geldik. Şanlıurfa çok güzel tarihi bir kent bu sabah Balıklıgöle gitme fırsatı bulduk Balıklıgöl çok huzurlu bir yer çok tarihi bir yer burada Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğini ziyaret ettik derneğin binası da tarihi çok güzel bir yer. Burada olduğumuz için çok mutluyuz.”

#

31 Eki 2017 - 11:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.