Abdulkadir Badıllı'nın ölümüyle ilgili flaş gelişme

Şanlıurfa Nur talebelerinden Abdulkadir Badıllı'nın ölümünde FETÖ'nün parmağı olduğu iddia edildi.

Abdulkadir Badıllı'nın ölümüyle ilgili flaş gelişme
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Nur talebelerinden Abdulkadir Badıllı'nın ölümünde FETÖ'nün parmağı olduğu iddia edildi.
Ankara'da 2 yıl önce hastanede vefat eden Bediüzzaman Said-i Nursi'nin talebesi Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden 7 çocuk babası 78 Yaşındaki Abdülkadir Badıllı'nın ölümü Şüpheli bulundu Badıllı hoca Şanlıurfa Dergah Camiine dergahta toprağa verilmişti Abduladir Badıllı Hoca’nın. Dergahta .yüzyıldır açılmayan külyede Dede Osma'nın kabrinin yanına defin edilmişti
Badıllı'nın oğlu Sait Badıllı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Karsel basın açıklaması yaptı. Açıklamada 26 Aralık 2014'da hayatını kaybeden Risale Nur talebelesi Badıllı'nın ölümünde FETÖ şüphesi olduğu iddia edildi.

Son Dokuz Ayda Altı Beziüzzaman Talebesi Kalp Krizinden Vefat Etti

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Sait Nursi'nin talebelerinin son dokuz ayda altı tanesinin kalp krizi sonucu vefatını şüpheli olduğunu bunun aslında bir suikast olduğu söylenir Şanlıurfalı Abdülkadir Badıllı hocamızın vefatı kafamızda bazı soruş işerlerine sebep olmuştur"dedi.

Abdülladir Badıllı Hoca'nın Ölümü Şüphe Uyandırdı

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Karsel,"Abdülkadir hoca 17-25 Aralık öncesi bir ameliyat geçirdi. Daha önce FETÖ örgütü diye bir örgüt söz konusu değildi. Bizim Fakülte'de ameliyat oldu, sonra Ankara'ya gönderildi tedavisini yakından takip ettik. Ondan sonra 17-25 Aralık meselesi ve dershanelerin kapatılması meselesi gündeme geldi ve Abdülkadir Badıllı abinin dershanelerin kapatılmasıyla ilgili hükümetin lehine FETÖ'nün aleyhinde o zamanki cemaat şimdiki adıyla FETÖ ile ilgili beyanatları oldu. O zaman Üniversitemizde olan FETÖ'nün ileri gelenlerinden birisiyle karşılaştım Badıllı abimiz neden aleyhimize açıklama yapıyor. Beddua edersek takla takla götürürüz dedi. Daha sonra Ben Badıllı abiyle görüştüm zaman zaman İrsaliye Nur hizmetleri nedeniyle zaten sıkıntı yaşadığını söyledi bende hastaneye giderken benden habersiz gitme bir suikast girişiminde bulunabilirler, İkinci hastalandığında ben yurt dışındaydım oğlu Sait beni aradı babasının hasta olduğunu söyledi. bende Üniversite hastane aciline gittim bazı tetikler yaptım eve çıktı iyeleşmedi gelip bizim hastanede ameliyat oldu. Bağırsak yapışıklığı vardı başka her hangi bir sorunu yoktu, Şuna da tutuklu olan Üniversitede doktor olan yoğun bakım hocası tarafından Ankara Gazi üniversitesine gönderilmiş oğlu ile telefonla görüştüğümüzde durumu gayet iyiydi sonra bana fenalaştığıyla ilgili bilgi geldi. Bende Ankara'!ya gittim orada tetiklerine bakacaktım orada hemşire hanım geldi tetikleri elimden aldı. Ertesi gün o bölümün hocası oda şuanda ihraç edilenler arasında onunla görüştüm. Ankara'ya Abdülkadir Badıllı abimiz tertemiz olarak gitti fakat orada karın içi iltihap doluydu ve yapılan tatillerde her türlü bakteri her türlü mikrop vardı. Hasta orada kaldı bende ciddi bir şekilde şüpheler uyandı, oğlu Sait'e vefat etmeden önce bende bir şüphe uyandırdığını söyledim"dedi.

Badıllı Öldü Bu Ölüm Geride Kalan 5 Ağabeyin Uyanmasına Vesile Olur

Abdülkadir Badılı'nın oğlu Sait Badıllı,"12 Kasım 2014 de babamda bir rahatsızlık belirdi. hemen hastaneye kaldırdık bağırsak yapışmasından dolayı ameliyat edilip sonra yoğun bakımda kaldı. Daha iyi bir tedavi olması için Ankara'ya götürdük ve 40 günlük bir tedavi süreci başladı. Doktor Hasan Hocam hem aile dostumuz hem de babamın doktoruydu. sürekli tetkiklerine bakar tahlil sonuçlarını incelerdi. İyi olduğunu söyledi."dedi.
Badıılı,"Şimdi neden böyle bir iddiada bulunduk. 26 Aralık 2014 de babam vefat etti. Bugün yazarı Tuncay Opçin direk tweet atarak babam için Badıllı öldü bu ölüm geride kalan 5 ağabeyin uyanmasına vesile olur diye bir tweet attı. Bu tweet in ardından Salih Özcan, Sait Özdemir, Mehmet Kırkıncı, Ahmet Aytimur vefat etti. yani önce bu tweeti atması sonra arka arkaya bu abilerin vefat etmesi kafamızda ciddi şüpheler uyandırdı. Sonraki twetlerinde ise "Abdullah Badıllı ölmüş toprağı bol olsun, Allah dinince dinlendirsin" bunlar gayrimüslimler için kullanılan ifadelerdir. Bu yazar zaten aranıyor yurt dışına kaçmış. Bu twetler bizde çok ciddi şüpheler uyandırdı. Peki bunlar niye düşman oldu Risale-i Nur u sadeleştirme adı altıda yaptıkları tahrifat. 2012 yılında zaten bunlara karşı babam ve diğer abiler gerekli reddiyeleri yazdı. Ama FETÖ hiç bir uyarıyı dikkate almadan bu cinayete devam etti. Daha sonra devletimizin dershaneleri kapatmaya yönelik bir projesi oldu ve FETÖ buna karşı durup istemedi. Babamda bununla ilgili bir beyanda bulunarak Değirmenin suyu kesildiği için tepki veriyorlar. Bu gün yazarı Tuncay Opçin aranıyor. Babamın CIA Güleni kullanıyor ifadesi bu ifadeye binaen FETÖ 78 yaşındaki Bediüzzaman talebesine 8 yıl hapis davası açtı. Mahkeme ne oldu bilmiyorum. İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Isparta Milletvekili Sait Yüce’nin açıklamaları ve ağabeylerin art arda vefat etmesi ve FETÖ’nün babam hakkında mahkeme açması bunu iddia etmemize sebep oldu. Ankara’da avukatımız aracılığıyla suç duyurusunda bulunduk. Soruşturma başlatıldı. Gerekli işlemler başlatıldı ve bu hainlerin devletimizin ve milletimizin önünde hesap vermesini istiyoruz"şeklinde konuştu.

21 Eki 2016 - 16:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.