ABD Senatosu üyesi John Mc Cain ve ABD Büyükelçisi Vali Küçük’ü ziyaret Etti

-Haber Merkezi- Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen ve Valilik girişinde Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından karşılanan

-Haber Merkezi-

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen ve Valilik girişinde Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından karşılanan ABD Heyeti Başkanı Senatör John McCain ilk önce Valilik Şeref Salonuna alınarak, şeref defterini imzaladı.

Daha sonra karşılıklı görüşmelere başlandı. Şanlıurfa’yı ziyaret etmekten mutluluk duyan Heyet Başkanına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından ziyaret anısına mırra takımı hediye edildi.

Konuk Heyete hitaben konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Müttefikimiz ABD’nin çok değerli senato üyesi John McCain ve Büyükelçisi John Bass’ı Urfa’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Urfa’nın tarihi ve turistik yönleri konusunda bilgi verdi.

ABD Heyeti daha sonra Şanlıurfa’dan ayrıldı.

#

29 Ara 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.