8 Mart Kadınlar Gününde Eşine Zeytin Dalı Uzattı

Şanlıurfa'nın Eyyubiye İlçesine Ulucanlar Mahallesinde yaşayan 60 yaşındaki İsmail Çiftçi Zeytin dalı harekatına destek vermek için 55 yaşındaki

13 Çocuk ve 14 Torun sahibi İsmail Çifçti Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör unsurlarına yönelik başlattığı ve Zeytin Dalı Harekatına destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 8 Mart Kadınlar Gününde eşine çiçek yerine tarlada zeytin dalı uzattı.

Türk toplumunun Toplumun ve ailenin temelini oluşturan kadınlar kendilerine özel bu günde bile ya çok az hatırlanıyor ya da hiç hatırlanmıyor bazıları ise ilk kez eşleri tarafından hatırlanmanın mutluluğunu yaşıyor. Şanlıurfa’nın Harran İlçesi’ne bağlı Ulucanlar Köyü’nde yaşayan 55 yaşındaki Hatun Çiftçi de bunlardan biri.

Harran’ın Ulucanlar Köyü’nde yaşayan Hatun Çiftçi," 40 yıllık evliliğimiz var ve çok mutluyuz.Eşim ara sıra böyle günleri hatırlıyor, buda benim için çok önemlidir. Ben eşime 13 çocuk verdim ve 14 torunumuz var, bunda daha büyük mutluluk var mı, Mehmetçiklerimiz bizleri korurken yabancı bir ülkede bizler için savaşırken çiçek yerine eşim bana zeytin dalı uzattı, bu çiçekten daha anlamlı oldu bende Anneyim benim çocuğumda Asker, Allah bütün Askerlerimizi yardımcı olsun"dedi.

İsmail Çiftçi ise; " Bizler 40 yıllık evliyiz eşime zeytin dalı uzattım amacım farkındalık oluşturup, bütün herkesin Mehmetçiğe gönül birliğiyle büyük bir gönül bağı oluşturması. Allah Mehmetçiğimizi muzaffer kılsın, Vatan için ölmeye hazırız"dedi.

08 Mar 2018 - 09:57 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.