7 Haziran’da Siyonizmin şeytani planı boşa çıkarılmalı

Küresel emperyalizmin İslam beldeleri üzerindeki kültürel işgaline dikkat çeken Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Yavuz halkın 7 Haziran'da

Küresel emperyalizmin İslam beldeleri üzerindeki kültürel işgaline dikkat çeken Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Yavuz, halkın 7 Haziran’da 9 Hür Adaya sahip çıkarak Siyonizm’in bölge üzerindeki bu şeytani planını boşa çıkarmasını istedi.

Hür Dava Partisi tarafından desteklenen bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Diyarbakır İstasyon meydanında düzenlediği mitinge 10 binlerce kişi Diyarbakırlı katıldı. Mitingde HDP’lilerin Şırnak’ın İdil ilçesindeki katliamı büyük bir öfkeyle lanetlendi.

HDPPKK yandaşları tarafından Şırnak’ın İdil ilçesinde katledilen Muhammed Şerif Şimşek ve Abdulcelil Talayhan için kılınan gıyabi cenaze namazı ve okunan Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Yavuz da bir konuşma yaptı.

Konuşmasında küresel emperyalizmin İslam beldeleri üzerindeki kültürel işgaline dikkat çeken Yavuz, bu işgalin bölgede HDPKK’ye havale edildiğini halkın 9 Hür adaya sahip çıkarak Siyonizm’in bu şeytani planını boşa çıkarmasını istedi.

Diyarbakır halkının İslam ile şeref bulduğu 27 Mayıs tarihinin önemine değinen Yavuz,“Bundan 3 yıl önce 27 Mayısta Mustazaflar hareketini ilan ettik. 27 Mayısın büyük bir değeri vardır. Diyarbakır’ımızın İslam’la şereflendiği tarihtir. Diyarbakır İslam orduları tarafından fethedildi. Bir halk izzet buldu, itibar sahibi oldu. İşte bunu önemsiyoruz. 27 Mayısı tercih etmemizin temel sebebi budur. Gelin görün ki 27 Mayıstan nefret edenlerde var. Emperyalizm, bunu içine sindiremedi. İstanbul’u içine sindiremediği gibi.” ifadelerini kullandı.

“7 Haziran’da sandığa gidip bu şeytani planı boşa çıkarın”

Yasin Börü ve arkadaşlarının vahşice katledilmelerinin sebebinin bunlar olduğuna da dikkat çeken Yavuz, son olarak, “İdilde M.şerif ve Abdulcelil kardeşlerimizin şehadetlerinin sebebi budur. Onların aziz hatıralarını sürdüreceğimize söz veriyoruz. Bizler siyaset yapıyoruz. Bu emperyalistlere karşı tedbir almalıyız. Türkiye’nin 9 ilinde hür adayları destekleyerek haçlı Siyonistlerin bu coğrafya üzerindeki emellerini boşa çıkarın. 7 Haziran’da sandığa gidip bu şeytani planı boşa çıkarın.” İfadelerini kaydetti.

#

01 Haz 2015 - 10:46 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.