3 Kişiyi Öldürüp Facebook'tan Yaptığı Canlı Yayında İntihar Etti

Yozgat'ta dehşet saçan Sıddık Gököz ayrı yaşadığı eşi ile kayınpederi ve kayınvalidesini av tüfeğiyle öldürdü. Gököz daha sonra Facebook

Yozgat'ınAydıncıkİlçesi Dereçiftlik Köyü'nde 24 yaşındaki Sıddık Gököz, ayrı yaşadığı eşi Özlem Gököz ile kayınpederi İsmail ve kayınvalidesi Zeynep Özçay'ı av tüfegiyle öldürdü.

ÇOCUĞUNU GÖSTERMEDİKLERİ İÇİN KATLİAM YAPTI

Olay, ilçeye bağlı bağlı Dereçiftlik Köyü'nde meydana geldi. Özlem Gököz, bir süre önce geçimsizlik nedeniyle eşi Sıddık Gököz'ü terk edip, ailesinin evine yerleşti. 1.5 yaşındaki çocuğunu kendisine göstermediklerini iddia eden Sıddık Gököz, bugün akşam saatlerinde tüfekle kayınpederinin evini bastı.

Gököz, eşi Özlem Gököz ile kayınpederi İsmail ve kayınvalidesi Zeynep Özçay'ı tüfekle vurarak öldürdükten sonra kaçtı.

FACEBOOK'TAN CANLI YAYIN YAPIP

İNTİHAR ETTİ

Sosyal paylaşım sitesiFacebooküzerinden canlı yayın yapıp, pişman olduğunu söyleyen Sıddık Gököz, arazide tüfekle intihar etti.

08 Eki 2017 - 11:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.